Safe Laser 150

Safe Laser 150

EXAGE – O4 OXI – ELIXIR 30ml

19 900 Ft

A permet ionösszetétele a bőr számára tökéletespH-t biztosít, ez teszi lehetővé a mélyebbrétegekbe jutást és a nagyfokú hasznosulást,miközben táplálja is a hámréteget.
Az EXAGE O4 OXI – ELIXIR 36%-os sűrűségű oxigént tartalmaz, amely a tudományosan lehetséges legmagasabb koncentrációjú oxigén.
Az oxigén hiánya felgyorsítja az öregedési folyamatokat. Az oxigén segítségével megnő a sejtek aktivitása, a sérült vagy hibás működésű sejtek helyett gyorsabban képződnek új sejtek.

Leírás

A bőr revitalizációja hatékonyabb lesz, ugrásszerűen nő a bőr rugalmassága, láthatóan javul a textúrája, simasága, fiatalabb látványt nyújt.

A bőrünkben lejátszódó összes élettani folyamatnak oxigénre van szüksége.
A szöveteinkben raktározott oxigén szintje azonban az életkorral, illetve a környezetszennyezés, nem megfelelő táplálkozás, dohányzás, mozgásszegény életmód hatására csökken. Ennek látható jelei vannak arcunkon.
Bőrünk petyhüdtebbé, sápadttá, ráncossá válik, megereszkedik.
A szöveti oxigén pótlására kifejlesztett EXAGE O4 OXI – ELIXIR mist ion összetételénél fogva alkalmas arra, hogy a folyadékban lévő oldott oxigént eljuttassa a hámréteg aljára és az irhába, és csak ott kezd el hasadni a különleges 4 atomot tartalmazó oxigén molekula elektrolízis útján és a sejtek számára felvehető formává alakul.
A 360.000 ppm sűrűség azt jelenti, hogy a permetnek magasabb az oxigéntartalma, mint a levegőnek. 36%- os az aktív stabilizált oxigén mennyisége, amely jelenleg a tudományosan létrehozható legnagyobb sűrűség.
A szöveti oxigén szintje mérhetően nő a mist használatának köszönhetően. Az EXAGE – Laser Beauty System rendszerébe tartozó Safel Laser 500 Infrával együtt használva a vérkeringés hatalmas lendületet kap, és mindenhová képes lesz eljuttatni a tápanyagokat és az oxigént a testben.
Megtisztított bőrre permetezzük 15 cm távolságból, naponta 1-2 alkalommal.

Kiszerlés: 30 ml

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„EXAGE – O4 OXI – ELIXIR 30ml” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Call Now Button